Διάφορα έγγραφα του Νομού Κοζάνης, Νομού Καστοριάς και Νομού Φλώρινας (1939)
Περιλαμβάνονται χειρόγραφες και δακτυλογραφημένες καταστάσεις υπαλλήλων, εκθέσεις δημοσίων υπηρεσιών - σχολείων, ανεγέρσεις, οικονομικές ενισχύσεις και έρανοι των νομών Κοζάνης, Φλώρινας και Καστοριάς.