Έγγραφα Υπουργείου Οικονομικών (1946)
Έγγραφα Υπουργείου Οικονομικών προς οικονομικούς εφόρους Δυτικής Μακεδονίας.Εγκύκλιος του Υπουργείου Εσωτερικών προς τα Υπουργεία:1) Οικονομικών (Γενική Διεύθυνση φορολογίας - Διεύθυνση 5),2) Εθνικής Οικονομίας και Γεωργίας "Περί αναφυομένων ζητημάτων τινών εκ του Α.Ν.288/45 εν τη περιφερεία της Γ.Δ.Α.Μ. εν σχέσει με τη διαχείρισιν των καπνών του Δημοσίου".Έγγραφο Υπουργείου Οικονομικών προς τους κ.κ. Δ/ντας των Δημοσίων Ταμείων "περί καταθέσεως εισφορών ησφαλισμένων εις Ι.Κ.Α. εκτάκτων Δημ. Υπαλλήλων".Αποφάσεις του Υπουργείου Οικονομικών και άλλα έγγραφα του υπουργείου.Απάντηση σε αίτηση σχετικά με χορήγηση άδειας λειτουργίας λέσχης μικτών παιγνίων.