Έγγραφα της Γενικής Διοικήσεως Δυτικής Μακεδονίας 1945 -1946
Επιστολές, εσωτερική αλληλογραφία, κοινοποιήσεις σχετικά με ρυμοτομία και σχέδια πόλεων, διαταγές ως προς αναστολή κατεδαφίσεως των ρυμοτομημένων του σχεδίου της πόλεως Κοζάνης. Εγκύκλιος του υπουργείου Γεωργίας "περί παραχωρήσεως προς καλλιέργειαν διαθέσιμων καλλιεργήσιμων εκτάσεων του δημοσίου κ.λ.κ. εις ακτήμονας καλιεργητάς". Κατάλογος ειδών που μπορούν να προμηθεύονται όλα τα μέλη του Συνεταιρισμού Δημοσίων Υπαλλήλων από το πρατήριο λιανικής πωλήσεως της Ένωσης Γεωργικών Συνεταιρισμών Κοζάνης - Σερβίων. Έγγραφα Ενώσεων Γεωργικών Συνεταιρισμών Κοζάνης - Σερβίων και Εορδαίας - Αμύνταιου. Επιστολές σχετικά με τη λύση προβλημάτων ακτημόνων και διάφορα άλλα έγγραφα σχετικά με τα προαναφερθέντα.