Έγγραφα της Γενικής Διοικήσεως Δυτικής Μακεδονίας 1945 -1946
Επιστολές, εσωτερική αλληλογραφία, κοινοποιήσεις σχετικά με:α) χορήγηση καλλιεργητικών δανείων στους αγρότες,β) επιδότηση πυροπαθών κατοίκων της περιφέρειας,γ) πίνακα χορηγηθείσας ποσότητας ειδών Γ' εφοδιασμού σε Βαθύλακκο, Ροδίτη, Μεσσιανή Λεύκαρα και Αμυγδαλιά,δ) μέτρα για την καταπολέμηση της ακρίδας και άλλα σχετικά με γεωργικά θέματα.Τηλεγραφήματα σχετικά με την ανάληψη μέτρων για την καταπολέμηση ακρίδων στην επαρχία Βοΐου.Κοινοποίηση της υπ' αριθ. 5185/1251 ε.έ. αποφάσεως του Υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας στην οποία "καθορίζονται οι ναύλοι των επιβατών, ιδιωτών και δημοσίων υπαλλήλων των μεταφερόμενων δια των ελευθέρων π/των και ιστιοφόρων".