Αρχείο Οικογένειας Τσουμή - Κωνσταντίνου
Το αρχείο της οικογένειας Κωνσταντίνου και Τσουμή, αριθμεί 12 κουτιά, τα 8 εκ των οποίων είναι φωτογραφικά άλμπουμ, 16 φακέλους με περίπου 1400 τεκμήρια. Αποτελείται από προσωπικά έγγραφα των αδελφών Γεωργίου και Νικολάου Τσουμή και της οικογένειας Αργυρίου Τσουμή, από την μεριά του πατέρα τους και της οικογενείας Κωνσταντίνου από την μεριά της μητέρα τους.Το πρώτο κουτί περιέχει 6 φακέλους και 114 λυτά έγγραφα τα οποία περιέχουν επιστολές, Οθωμανικά έγγραφα, διάφορα προσωπικά έγγραφα και σημειώσεις, παλιά τυπωμένα βιβλία που περιέχουν γραπτές σημειώσεις των κατόχων, λαχεία κληρώσεων, ταξιδιωτικά έγγραφα και πολιτικός χάρτης της Ευρώπης. Το δεύτερο κουτί περιέχει 55 λυτά έγγραφα. Περιλαμβάνει ολόκληρα φύλλα ή αποκόμματα εφημερίδων που περιλαμβάνουν άρθρα σχετικά με την οικογένεια Τσουμή - Κωνσταντίνου. Το τρίτο κουτί περιέχει 2 φακέλους με 9 αντικείμενα. Το τέταρτο κουτί είναι φωτογραφικό άλμπουμ και διαθέτει 131 τεκμήρια φωτογραφικού. Το πέμπτο κουτί, διαθέτει 242 φωτογραφικά τεκμήρια. Το έκτο και το έβδομο κουτί, περιέχουν από 148 Χριστουγεννιάτικες ευχετήριες κάρτες το καθένα. Το όγδοο και ένατο κουτί περιέχουν αντίστοιχα 138 Πασχαλινές ευχετήριες κάρτες και 50 διάφορες ευχετήριες κάρτες. Το δέκατο κουτί περιέχει 226 καρτ ποστάλ. Το ενδέκατο κουτί περιέχει 2 φακέλους με διάφορες κάρτες . Το δωδέκατο κουτί περιέχει 4 φακέλους φωτογραφικού υλικού.