Αρνητικά φωτογραφιών Μοναστήρια και Προσκυνήματα
Περιέχει σύνολο 56 ειδικά αρνητικά φωτογραφιών τα οποία ενσωματώνονται σε ειδική συσκευή φακού προβολής αρνητικών φωτογραφιών. Συγκεκριμένα περιέχει 13 αρνητικά φωτογραφιών που απεικονίζουν στιγμιότυπα από την Ιερουσαλήμ, 11 από την Μονή του Όρους Σινά, 9 από τη Χεβρόν, 3 από το Κουμράν, 2 από τους Άγιους Τόπους, 10 από τη Βηθλεέμ και 8 από την Ιεριχώ.