Διάφορες επαγγελματικές κάρτες που φέρουν πάνω ευχές.
97 διάφορες επαγγελματικές κάρτες που φέρουν σημείωση ευχής ή πρόσκλησης στο πίσω μέρος και στάλθηκαν στην οικογένεια Τσουμή από φίλους και συγγενείς.