Προσωπικά αντικείμενα και αρνητικά φωτογραφιών
Το τρίτο κουτί περιέχει 2 φάκελους με 9 αντικείμενα, Στον πρώτο περιλαμβάνονται Διακριτικά και Επωμίδες στρατού τα οποία ανήκαν στα αδέρφια Γεώργιος και Νικόλαος Τσουμής, ενώ στον δεύτερο μια ειδική συσκευή προβολής των αρνητικών φωτογραφιών.