Ταξιδιωτικά έγγραφα και πολιτικός χάρτης της Ευρώπης
Διάφορα ταξιδιωτικά έγγραφα, εισιτήρια, προγράμματα εκδρομών και δύο ξεχωριστά τεκμήρια που κατατάσσονται στα αντικείμενα που αποτελούν αναμνηστικό από ταξίδι και ένας πολιτικός χάρτης της Ευρώπης που χρονολογείται περίπου την πρώτη τριετία το 21ου αιώνα (2000-2003).