Αρχαίες πόλεις και οι οχυρώσεις τους. (1983)
Περιλαμβάνει αποκόμματα εφημερίδων, περιοδικών, προσωπικές σημειώσεις για τις παλιές Μακεδονικές πόλεις και τις οχυρώσεις τους, καθώς και αποκόμματα για την οχύρωση της Σιάστιστας και τη λειτουργία των κρυψώνων.