Ιερά Μονή Αγίου Νικάνορος (Ζάβορδας)
Προσωπικές σημειώσεις, αποκόμματα, αλληλογραφία, ανάτυπα, φωτογραφίες και φωτοαντίγραφα σχετικά με τη μελέτη του Γεωργίου Θ. Λυριτζή για την Ιερά Μονή Αγίου Νικάνορος (Ζάβορδας).