Ανακοινώσεις U.S.I.S (Αμερικανική Υπηρεσία Πληροφοριών) (1969)
Περιλαμβάνει δακτυλογραφημένα κείμενα με διάφορες ανακοινώσεις και το εβδομαδιαίο δελτίο από την Αμερικανική Υπηρεσία Πληροφοριών (U.S.I.S.).