Φωτογραφίες-αρνητικά και αλληλογραφία για την Σαμαρίνα.
Περιλαμβάνει φωτογραφίες - αρνητικά από τον Σμόλικα και τη Δρακολίμνη καθώς και πληροφορίες και σκαριφήματα του Ιατρού Θωμά, καθώς και φωτογραφίες από το χωριό Σαμαρίνα. Επίσης, περιλαμβάνονται αλληλογραφίες και διάφορα ανάτυπα εφημερίδων.