Αναπολήσεις ή ενθυμήματα
Απόσπασμα επιστολής του Ηλία Φερεκίδη, υπαλλήλου οικονομικής εφορίας Φλωρίνης, σημειώσεις σχετικά με την πλήρωση τον κενών του εφημεριακού κλήρου και αναμνήσεις από την κατοχή : η έπαρσις της Ελληνικής σημαίας από τα παιδιά της Φλωρίνης (βιβλιογραφία).