Ιστορικόν του εξοπλισμού του ελληνικού στρατού κατά τον ελληνοαξονικόν πόλεμον 1940-1941.
Κείμενο σε συνέχειες στη "Εθνική Ηχώ - Μηνιαίον Δελτίον Απόστρατων Αξιωματικών Στρατού" του Ταξίαρχου έ.ά. Γεωρ. Μπαρούτσου, Δ/ντου Γραφείου Εξοπλισμών των Γ.Ε.Σ. και Γεν. Στρατηγείου από 1938-1941. Τιτλοφορείται "Ιστορικόν του εξοπλισμού του ελληνικού στρατού κατά τον ελληνοαξονικόν πόλεμον 1940-1941".