Η Θεοτόκος - Νεομάρτυρες - Κοσμάς ο Αιτώλος - Παλιά βιβλία
Περιλαμβάνει αποκόμματα εφημερίδων, φωτοαντίγραφα, προσωπικές σημειώσεις για τη Θεοτόκο και τον βίο της, τους Νεομάρτυρες, τον εθναπόστολο και μάρτυρα Κοσμά Αιτωλό ή Πατροκοσμά, καθώς και για τα παλαιά βιβλία και τα χειρόγραφα.