Παλιά βιβλία.
Περιλαμβάνει αποκόμματα εφημερίδων, φωτοαντίγραφα και προσωπικές σημειώσεις με πληροφορίες για τα παλαιά βιβλία, για τα πρώτα ελληνικά βιβλία και τον αγώνα των πρώτων Ελλήνων τυπογράφων για την έκδοση βιβλίων, άρθρο με τον ορισμό του σπάνιου βιβλίου και την ιστορική εξέλιξη των βιβλίων και των βιβλιοθηκών.