Σημειώσεις και αλληλογραφία με διάφορες βιβλιοθήκες.
Περιλαμβάνει αλληλογραφίες με τη βιβλιοθήκη της Βουλής ζητώντας φωτοαντίγραφα από διάφορα βιβλία αναφερόμενα στον ελληνοτουρκικό πόλεμο, με την Εθνική βιβλιοθήκη για πληροφορίες από βιβλία και φωτοαντίγραφα για τον Μακεδόνα αγωνιστή Δημήτριο Τζήνου και τον Ελληνορώσσο Πετρώφ Ιωάννου και το έργο του, με τη δημοτική βιβλιοθήκη Θεσσαλονίκης, με το βιβλιοπωλείο "Εστία", αλληλογραφία με τα σχέδια αναφορών προς το Υπουργείο Πολιτισμού και επιστημών και το Υπουργείο Εξωτερικών, καθώς και με το κέντρο Έρευνας της Ελληνικής Λαογραφίας της Ακαδημίας Αθηνών για τα φωτοαντίγραφα δημοτικών τραγουδιών του Μακεδονομάχου καπετάν Γκούτα.