Τετράδια με διάφορες σημειώσεις.
Περιλαμβάνει δύο τετράδια με διάφορες προσωπικές σημειώσεις για την εκκλησία(κόγχη ιερού, κλίτη, γυναικωνίτης, στέγη, Αγία τράπεζα) και διάφορες άλλες προσωπικές σημειώσεις του Γ.Λυριτζή με θέματα την οικοδομική, τα μοναστήρια, την αγιογραφία, τις παλιές εκκλησίες, διάφορα αποφθέγματα και αρχοντικά.