Μακεδονικός Αγώνας: επιφυλλίδα εφημερίδας Αθηνών (1952). (1952)
Περιλαμβάνει φυλλάδια από την εφημερίδα "Ελληνική Ημέρα" κατά την περίοδο Ιανουάριος-Μάϊος 1952 για τον Μακεδονικό Αγώνα .Πιο συγκεκριμένα αναφέρεται στην Εθνική Εταιρεία, το αντίκτυπο που είχε ο Μακεδονικός Αγώνας ,το πρώτο αντάρτικο σώμα με τον Παύλο Μελά που εισδύει στην Μακεδονία και τις περιπέτειες τους μέχρι τα σύνορα, τις θυσίες που κάνανε και ο ηρωϊσμός τους, τις δολοφονίες των Ελλήνων .Επίσης αναφέρεται στα πρώτα αντάρτικα σώματα και το σώμα του καπετάν Αμύντα καθώς και στον καπετάν Λίτσα.