Μακεδονικός Αγών - Διακίνηση ανδρών και εφοδίων.
Αποκόμματα εφημερίδων και περιοδικών, φωτοαντίγραφα, προσωπικές σημειώσεις σχετικά με τη διακίνηση ανδρών, πολεμικού υλικού και εφοδίων κατά τη διάρκεια του Μακεδονικού Αγώνα.