Σαμαρίνα
Περιλαμβάνει σχεδιάσματα άρθρων και φύλλα εφημερίδων για το χωριό Σαμαρίνα. Συγκεκριμένα για τον χορό των βλάχων, για τον πρώτο οικισμό της και το σημερινό χωριό και τους κατοίκους του, τα χαρακτηριστικά των Σαμαριναίων, τις παλιές εκκλησίες, αναφορές στην τοποθεσία του χωριού και την ιστορία πίσω από το γνωστό τραγούδι "παιδιά της Σαμαρίνας".