Πληροφορίες σχετικά με την οικογένεια του Α. Μπρούφα
Αποκόμματα εφημερίδας σχετικά με τον Α.Μπρούφα και τον ρόλο που έπαιξε η δράση του Παπαγιώργη. Επίσης, περιέχεται φωτογραφίες, φωτοαντίγραφα, χειρόγραφες σημειώσεις και αλληλογραφία σχετικά με πληροφορίες που αφορούν την οικογένεια του Αθανάσιου Μπρούφα.