Ο Δυτικομακεδών οπλαρχηγός Αθανάσιος Μπρούφας
Χειρόγραφες σημειώσεις και αλληλογραφία με πληροφορίες από το ανάτυπο που αφορά τον Αθανάσιο Μπρούφα. Επίσης, περιέχονται πληροφορίες σχετικά με το ανάτυπο: ο Δυτικομακεδών οπλαρχηγός Αθανάσιος Μπρούφας.