Αντίγραφα χειρογράφου για τον Αθανάσιο Μπρούφα
Χειρόγραφο αντίγραφο χειρογράφου και φωτοαντίγραφο χειρογράφου σχετικά με τον αγωνιστή Παπαγιώργη Παπανικολάου που περιέχει αναμνήσεις από τη δράση του Αθανασίου Μπρούφα.