Βλάχοι και ρουμανική προπαγάνδα - Η μάχη του μοναστηρίου της Παναγίας του Δοβρά Βέροιας
Αποκόμματα, προσωπικές σημειώσεις, φωτοαντίγραφα και αλληλογραφία σχετικά με τους Βλάχους, τη ρουμανική προπαγάνδα και το ανάτυπο του Γεωργίου Θ. Λυριτζή με τίτλο "Η μάχη του μοναστηρίου της Παναγίας του Δοβρά Βέροιας".