Βλάχοι - Βλαχόφωνοι Έλληνες
Αποκόμματα εφημερίδων, φωτοαντίγραφα και προσωπικές σημειώσεις για τους Βλάχους, τη γλώσσα τους και την κοινωνική ανθρωπολογία τους.Χειρόγραφο αντίγραφο αποσπασμάτων του βιβλίου "Βλάχοι και Κουτσόβλαχοι" του Μιχαήλ Χρυσοχόου.Αποσπάσματα εκ του βιβλίου "Οι Πελασγοί εν τω ελληνισμώ συν παραρτήματι περί βλάχων" υπό Θ.Α. Πασχίδου. (χειρόγραφο)