Η επανάσταση στη Μακεδονία το 1854
Χειρόγραφες σημειώσεις, αποκόμματα εφημερίδων σχετικά με την επανάσταση του 1854 σε Θεσσαλία και Μακεδονία, αναφορά στον Κριμαϊκό Πόλεμο και τον αγωνιστή Θεόδωρο Ζιάκα.