Δυτικομακεδονική επανάσταση 1878, Ιωσήφ Λιάτης
Αποκόμματα εφημερίδων, επιστολές, προσωπικές σημειώσεις για τη Δυτικομακεδονική επανάσταση του 1878 και ποιο συγκεκριμένα για τον Ιωσήφ Λιάτη και τη ζωή του.