Μελέτη χειρογράφων της Ιεράς Μονής Παναγίας Ολυμπιώτισσας στην Ελασσόνα
Επιστολές και προσωπικές σημειώσεις αναφορικά με τη μελέτη χειρογράφων από τη βιβλιοθήκη της μονής Ολυμπιώτισσας.Επιστολή και προσωπικές σημειώσεις για το Βυζαντινό ναό της Παλαιοπαναγίας Τουρνικίου.