Τα αρχοντικά στη Μακεδονία.
Περιλαμβάνει αποκόμματα και σημειώσεις για τα αρχοντικά της Μακεδονίας, εστιάζοντας στης Σιάτιστας και τον κίνδυνο εξαφανίσεων των μνημείων της λαϊκής Μακεδονικής Αρχιτεκτονικής.