Η μούσα του μακεδονικού αγώνος (ποιήματα- δημ. τραγούδια-στιχουργήματα)
Άρθρα του Γεωργίου Θ. Λυριτζή στην εφημερίδα "Δυτική Μακεδονία" για τη στήλη "Η μούσα του μακεδονικού αγώνος (ποιήματα - δημ. τραγούδια - στιχουργήματα)". Αφορούν κυρίως τον μακεδονικό αγώνα και τον Παύλο Μελά. Χειρόγραφες σημειώσεις, φωτοαντίγραφα και αποκόμματα εφημερίδων.