Προσωπικές σημειώσεις του Γεώργιου Θ. Λυριτζή.
Το χρονικό της γνωριμίας μου με την Κοζάνη.Αντιλήψεις και προαγγελίαι Ελλήνων και Ρωμαίων ποιητών, φιλοσόφων και συγγραφέων περί ελευσομένουεξ ουρανού Σωτήρος.Αναμνήσεις από τη ζωή μου.(προσωπικές σημειώσεις, αποκόμματα και αλληλογραφία του Γεωργίου Θ. Λυριτζή)