Δημοσιεύσεις Γεωργίου Θ. Λυριτζή
Δημοσιεύματα του Γεωργίου Θ Λυριτζή σε εφημερίδες, σημειώσεις σχετικά με τον Φανό της Κοζάνης, τα στενά Σαρανταπόρου παραμονές του 1912, τον καπετάν Βάρδα, τους Νεομάρτυρες και τη συμμετοχή της Μακεδονίας στην επανάσταση του 1821.