Δημοσιεύσεις Γεωργίου Θ. Λυριτζή
Περιέχει αποκόμματα εφημερίδας, χειρόγραφες σημειώσεις. Δημοσιεύσεις του Γεωργίου Θ. Λυριτζή με θέμα : απελευθέρωσις των Ιωαννίνων, χειροκροτήματα εντός ιερών ναών, από τη μνήμη των πολέμων 1912-1913, η εμπορική κίνηση Κοζάνης επί τουρκοκρατίας, καπετάν Δήμος Ευαγγέλου.