Δημοσιεύματα Γεωργίου Θ. Λυριτζή
Χειρόγραφα κείμενα, φύλλα εφημερίδων, σημειώσεις, επιστολή σε θέματα που αφορούν τις εικόνες των Μακεδόνων αγωνιστών του 1821,άρθρο για τον '' Καπετάν - Γιότση'', άρθρο για τον Θεοδώρητο Σκαφιδιώτη, άρθρο με τίτλο ''Τα καφάσια των παλιών εκκλησιών και ο φερετζές''.