Η μούσα του Μακεδονικού Αγώνος(ποιήματα - δημ. τραγούδια-στιχουργήματα) (1968)
Αποκόμματα εφημερίδων και χειρόγραφες σημειώσεις σχετικά με άρθρα του στην εφημερίδα της Κοζάνης "Δυτική Μακεδονία" με τίτλο "Η μούσα του Μακεδονικού Αγώνος (ποιήματα - δημ. τραγούδια - στιχουργήματα)" που αφορούν μακεδονομάχους και το Μακεδονικό αγώνα.