Χλευασμός της κλήρου κατά τις αποκριάτικες διασκεδάσεις.
Αποκόμματα εφημερίδων και χειρόγραφες σημειώσεις σχετικά με το άρθρο του στην εφημερίδα της Κοζάνης "Δυτική Μακεδονία" με τίτλο "Χλευασμός της κλήρου κατά τις αποκριάτικες διασκεδάσεις".