"Ανέκδοτα ιστορικά του Βουρβουσκού" (1909). (1973)
"Φωτοτυπικόν αντίγραφον χειρογράφου, γραφέντος υπό του Δ. Κ. Ρούφου, ιατρού, και φέροντος τον τίτλον: "Ανέκδοτα ιστορικά του Βουρβουσκού (1909 - σελ. 1-28).