"Ανέκδοτα ιστορικά του Βουρβουσκού. 1909" (1973)
"Φωτοτυπικόν αντίγραφον χειρογράφου, γραφέντος υπό του Δ. Κ. Ρούφου, ιατρού, και φέροντος τον τίτλον: "Ανέκδοτα ιστορικά του Βουρβουσκού. 1909"". σελ. α1-α3, α-ι, ια-ιγ.