Ιερά Μονή Ιλαρίωνος Αγιάς Τριάδος (Λαριού)
Φωτογραφικό υλικό και φιλμ από: εικόνα Αγίου Δημητρίου έφιππου, εικόνα Υπαπαντής, εικόνα Αγίας Τριάδος, εικόνα Θεοτόκου, εικόνα προφήτη Ηλία, καφάσια του ανωγείου γυναικωνίτη.