Ιερά Μονή Ιλαρίωνος Αγιάς Τριάδος (Λαριού)
Φωτογραφικό υλικό και φιλμ από: τοιχογραφία της Πλατυτέρας στην αψίδα του ιερού, τοιχογραφία της αψίδος του ιερού, σκαρίφημα με χειρόγραφη σημείωση σε έσω-παράφυλλο παλαιού Μηναίου, εξώφυλλο παλαιού Μηναίου, σταυρίσχημον φωτιστικόν άνοιγμα δυτικού τοίχου ανωγελιου γυναικωνίτη. Προσωπικές σημειώσεις.