Ιερά Μονή Ιλαρίωνος Αγιάς Τριάδος (Λαριού)
Φωτογραφικό υλικό και φιλμ από: εικόνα Αγίου Αθανασίου, εξώφυλλο παλαιού Ευαγγελίου, δίπτυχα ζώντων και τεθνεώτων, επιγραφή ιστορήσεως αψίδος ιερού. Προσωπικές σημειώσεις.