Φωτογραφικό υλικό από τα προτειχίσματα του δευτέρου σπηλαίου
Φωτογραφίες με αρνητικά που απεικονίζουν τη θυρίδα του εξωτερικού προτειχίσματος και το διπλό - προτείχισμα ασφαλείας του δευτέρου σπηλαίου.