Περιγραφές Ιεράς Μονής Ιλαρίωνος και πληροφορίες για τον Δ. Δεληβάνη
Μικρά σημειωματάρια και πρόχειρες σημειώσεις, οι οποίες έχουν καθαρογραφεί στο κυρίως σημειωματάριο σχετικά με την περιγραφή του εσωτερικού και του εξωτερικού της Μονής του Ιλαρίωνος. Επίσης, περιέχονται φωτογραφίες με αρνητικά και βιογραφικές πληροφορίες που αφορούν τον Στέργιο Δεληβάνη. Παράλληλα, περιγράφεται η εικόνα της ζωής του ανθρώπου και περιέχονται χαρακτηριστικοί στίχοι για την κάθε ηλικία που συμβολίζουν τα σκαλιά που απεικονίζει η εικόνα.