Βιβλιοκρισία σε έργα του Γ.Λυριτζή, προσχέδια της διαθήκης του, βιογραφικό σημείωμα, κτητορική επιγραφή.
Περιλαμβάνει θέματα που αφορούν τον Γ.Λυριτζή. Συγκεκριμένα βιβλιοκρισία του κ.Φωκά πάνω σε έργα του Γ.Λυριτζή, βιογραφικό σημείωμα του Γ.Λυριτζή, την ιδιόχειρη διαθήκη του ιδίου και τις σημειώσεις - προσχέδια της διαθήκης καθώς και την κτητορική επιγραφή του.