Αλληλογραφία Γεωργίου Θ. Λυριτζή με διάφορα πρόσωπα και φορείς
Περιέχει επιστολές με διάφορα πρόσωπα όπως (Φώτης Σ. Βίττης, Τζινίκου-Κακούλη, Γεώργιος Θεοδοσίου, Άγγελος Γερμίδης). Προσκλήσεις από τον Ελληνικό Ορειβατικό σύλλογο Φλωρίνης, από τον Σύνδεσμο Γραμμάτων και Τεχνών Κοζάνης κα8ώς επίσης και διάφορα καρτ-ποστάλ, επιστολές και ευχετήριες κάρτες με κληρικούς και μοναχούς, περιέχει αλληλογραφία, επιστολές, αποκόμματα εφημερίδων. Σχόλια της διαλέξεως του Γ. Λυριτζή από τοπικές εφημερίδες με θέμα ''Ο όσιος Νικάνωρ και το μοναστήρι του'', Περιέχει επιστολές, αποκόμματα εφημερίδας, χειρόγραφο κείμενο με θέμα την τιμητική διάκριση του Γ. Λυριτζή από τον Σύνδεσμο Σαμαριναίων Κοζάνης << Η Αγία Παρασκευή >> και τη βράβευση του από τη Μακεδονική Φιλεκπαιδευτική Αδελφότητα. Αλληλογραφία με θέμα την αποστρατεία του Γεώργιου Θ. Λυριτζή καθώς επίσης και αντίγραφα των επιστολών του.