Γ. Λυριτζή ''Οι Μακεδονικοί πατριωτικοί σύλλογοι των Αθηνών στις παραμονές και κατά την περίοδον του Μακεδονικού αγώνος''
Περιέχει αλληλογραφία, σημειώσεις, αποκόμματα εφημερίδας. Κριτικές που αφορούν το βιβλίο του Γ. Λυριτζή ''ΟΙ Μακεδονικοί πατριωτικοί σύλλογοι των Αθηνών στις παραμονές και κατά την περίοδον του Μακεδονικού Αγώνα ''.