Aγιογραφίες
Περιλαμβάνει χειρόγραφες σημειώσεις και αποκόμματα σχετικά με διάφορες Αγιογραφίες, όπως η Ρίζα Ιεσσαί και διάφοροι εικονογραφικοί τύποι, τον Αββά Σισώη προ του τάφου του Μ.Αλεξάνδρου καθώς και τους 4 ευαγγελιστές και τα συμβολικά ζώα που τους συνοδεύουν. Επίσης, περιλαμβάνονται αποκόμματα που αφορούν τον αρχάγγελο Μιχαήλ και άλλους αγγέλους, τους Έλληνες φιλοσόφους που απεικονίζονται στις εκκλησίες, τους έφιππους Αγίους και τη Β΄ παρουσία.