Μνημεία και χωριά της Μακεδονίας
Αποκόμματα εφημερίδων, φωτοαντίγραφα, αλληλογραφία, χειρόγραφες και δακτυλογραφημένες σημειώσεις σχετικά με ιστορικά μνημεία, ιστορικά πρόσωπα, θαύματα της Παναγίας και επιγραφές που αφορούν χωριά της Μακεδονίας.